Sluiten
Home Welkom
Actueel Archief
Spreekuren Spreekuur groepen Spreekuren in de buurt Voorlichting Spreekuurhouders
Agenda Links Contact Steun ons Disclaimer

Stichting Platform Sociale Zekerheid
Noord- en Midden-Limburg

Stichting Platform Sociale Zekerheid
Noord- en Midden-Limburg

logo wao-venlo logo wao-venlo logo wao-venlo

Naar home

Spreekuren 

Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag houdt Stichting Platform Sociale Zekerheid Noord- en Midden-Limburg haar spreekuren. Iedere maandag gebeurt dat in de Zuidpilaar in Venlo (Reigerstraat 2) van 13.30 tot 15.30 uur. Ook in Weert (Cwartier, kamer 210, Beekstraat 54) is er iedere maandag spreekuur van 12.00 tot 16.00 uur en op afspraak op woensdag. In Reuver is er iedere woensdag spreekuur van 9.30 tot 12.00 uur in Sportcentrum De Schans (Bosdaellaan 1). Op donderdag is er spreekuur in Venray van 10.00 tot 12.00 uur in het FNV gebouw in Venray (Burg. van de Loostraat 2B). Tot slot is er in Gennep iedere vrijdagmiddag spreekuur van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek van Gennep (Ellen Hoffmannplein 2). 

U bent dan van harte welkom met al uw persoonlijke en algemene vragen op het gebied van uitkeringen. Met name zijn wij gespecialiseerd in ziekte- en arbeidsongeschiktregelingen.

Onze groep bestaat uit diverse vrijwilligers waar bij het merendeel zelf met arbeidsongeschiktheid te maken hebben en derhalve ervaringsdeskundig zijn. Tevens worden wij door middel van bijscholing op de hoogte gehouden van diverse (wets)wijzigingen en wisselen wij kennis en ervaring uit met andere spreekuur- en belangengroepen die ook bij het de Pijler zijn aangesloten. 

De spreekuren worden door al onze vrijwilligers gehouden. Dit betekent dat u op een willekeurig moment iemand anders kunt aantreffen dan de keer daarvoor. Wilt u het liefst dezelfde persoon spreken vraag dan wanneer deze persoon aanwezig is.